Frida Karlsson

Förlust

Det är så skönt med semester, så skönt att inte behöva göra något och bara ta det lugnt. Igår hjälpte jag min syster att flytta, men det tog bara en timme för vi var så många. Längtar tills jag flyttar hemifrån, men kommer inte att flytta förens jag har fast jobb. Idag har jag solat och läst en bok och vid 16 kollade jag på fotboll, så synd att Sverige förlorade. jag skyller på Berg, han är ju sämst. vet inte hur många gånger han har fått chansen att göra mål och missat. Nu kollar jag på Kroatien- Ryssland, jag hoppas verkligen att Kroatien vinner för jag tror att dom kan vinna hela VM. 

Imorgon ska jag, Kusin och Linda åka och bada om det är fint väder och sen på kvällen ska vi äta middag på landet så det blir en familjemiddag. 

Måndags så var ju jag och Linda på Eminem. Asså vad coolt det var, kan fortfarande inte förstå att jag har sett honom. Jag har ju velat se Eminem ås länge, och äntligen har det hänt. Han är ju så bra på att rapa och man hör vad han rappar, dock hörde man inte så bra när dom pratade mellan låtarna.

Det var lite tråkigt eftersom typ inte såg nåt för vi hade dåliga platser, kommer aldrig mer köpa vanliga ståplatser. Sen blev man inte så peppade eftersom det var mest killar och dom stod med armarna i kors och bara gunga med huvudet xD Det var ju publikrekord också, så det var ju lite coolt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas